Events

TOKEN2049 Singapore 2022, Venue, Ticket, Exhibitor List, Agenda & Timings

TOKEN2049 is premier flagship crypto event of the Asia Crypto Week which is hosted from 28 to 29 September 2022 in Singapore. Find all details about TOKEN2049 Singapore 2022 event like its venue location, ticket price, exhibitors list, speakers, agenda & full schedule with timings here.

TOKEN2049 Singapore event is going to happen at Marina Bay Sands location in Singapore on 28 & 29 September 2022. At this crypto event you can find speakers from global Web3 industry who will be sharing their knowledge about blockchain ecosystem. If you are a blockchain enthusiast, then you must attend TOKEN2049 as this event is bringing entrepreneurs, blockchain developers, crypto influencers, media persons and investor under a single stage.

Token2049 Crypto Event Venue: Marina Bay Sands, Singapore

TOKEN2049 Singapore Ticket Price

Now lets talk about how you can get access to this TOKEN2049 crypto event. There are three types of tickets which are offered for this TOKEN2049 event and you can pay via card as well as in crypto.

Buy TOKEN2049 Tickets Online from this website: www.payment.token2049.com

TOKEN2049 Event Agenda With Time Schedule

Token2049 Singapore 2022 Event Schedule Tickets Sponsors and Speakers agenda

Although the TOKEN2049 Singapore event is totally focused on WEB3 narrative but you will be able to listen on various speaking sessions on topics like- NFT, crypto derivatives, DeFi mass adoption, multichain, metaverse, AI and many more. The full agenda of TOKEN2049 even with exact timings is provided below:

28 September, Wednesday

AgendaTimingsSpeakersVenue
Welcome to TOKEN20499:00 AM – 9:15 AM [15 min]Stage 1
Global Macro Uncertainty: The Crypto Narrative9:15 AM – 10:00 AM [45 min]Jodri Alexander [CIO – Selini Capital], Avi Felman [Principal and Head of Digital Assets Trading –
GoldenTree Asset Management], Zaheer Ebtikar
[Portfolio Manager – LedgerPrime] and Will Peets
[CIO- 100 Acre Ventures]
Stage 1
On-Chain Crypto Derivatives9:45 AM – 10:15 AM [30 min]Cindy Leow [Co-Founder- Drift Labs], Julian Koh [Co-Founder and CEO- Ribbon Finance], Ming Wu [Founder- RabbitX] and Min Teo [Managing Partner- Ethereal Ventures] ModeratorWemade Stage
The Great Unwind10:00 AM – 10:20 AM [20 min]Dan Morehead [Founder and CEO- Pantera Capital] KeynoteStage 1
NFTs: The Digital Renaissance10:20 AM – 10:55 AM [35 min]Stage 1
Play-and-Earn: Transforming Games with the Blockchain Economy10:55 AM – 11:15 AM [20 min]Henry Chang [CEO- Wemade] KeynoteStage 1
The Dawn of Web3 Gaming11:15 AM – 11:55 AM [40 min]Aleksander Leonard Larsen [Co-Founder and COO of Axie Infinity], Arthur Cheong [Founding Partner of DeFiance Capital], Piers Kicks [Partner- Delphi Digital] and Eva Wu [Principal
at Mechanism Capital] – Moderator
Stage 1
The Future of Crypto: Navigating the Decade Ahead11:55 AM – 12:35 PM [40 min]Justin Sun [Founder- TRON DAO], Kris Marszalek [CEO- Crypto.com], Saurabh Sharma
[Partner, Head of Investments- Jump Crypto] and Moderator: Emma Cui [CEO and Founding Partner- LongHash Ventures]
Stage 1
The Role of Web3 in Enabling Climate Action12:00 PM – 12:30 PM [30 min]Marc Johnson [Environmental Solutions Architect- Filecoin Green], BreeAnne Yek [CEO and Co-Founder of Carb0n.fi] and Max Song [Founder and CEO of Carbonbase]Trust EVM Stage
LUNCH BREAK [Sponsored by 1inch network]12:35 PM – 2:00 PM [1 hour 25 min]Stage 1
Scaling DeFi Towards Mass Adoption2:00 PM – 2:40 PM [40 min]Stani Kulechov [Founder and CEO- Aave], Eric Wall [Blockchain Researcher], Evgeny Gaevoy
[Founder and CEO of Wintermute] and Marvin Ammori [Chief Legal Officer of Uniswap Labs]
Stage 1
Fireside Chat: Mike Novogratz2:40 PM – 3:05 PM [25 min]Mike Novogratz [CEO of Galaxy Digital] and Haslinda Amin [Chief International Correspondent of Bloomberg]Stage 1
The Institutionalization of Crypto Markets3:05 PM – 3:45 PM [40 min]Kayvon Pirestani [Head of APAC Institutional Sales at Coinbase], James Ellery [Singapore CEO, Head of APEJ Global Currencies and EM Goldman Sachs], Tim McCourt [Global Head of Equity and FX Products at CME Group], Alexander Höptner [CEO BitMEX] and Darius Sit [Managing Partner at QCP Capital]Stage 1
Networking Break3:45 PM – 4:00 PM [15 min]Stage 1
Building Web3: Reinventing the Internet?4:00 PM – 4:40 PM [40 min]Joanna Ossinger [Crypto Senior Reporter- Bloomberg News], Santiago R Santos [Web3 Investor], Joey Krug [Co-Founder Eco], Alex Pack [Co-Founder and Managing Partner at Hack VC], Dovey Wan [Founding Partner at Primitive Ventures]Stage 1
The Multichain Future4:40 PM – 5:20 PM [40 min]Richard Muirhead [Managing Partner at Fabric Ventures], Bryan Pellegrino [CEO LayerZero], Bertrand Perez [CEO Web3 Foundation] and Hart Lambur [Co-Founder at UMA]Stage 1
Networking/Party5:00 PM – 7:00 PM [2 hours]Sponsored By: WHALE
Disrupting Legacy Infrastructure: Building New Financials Rails5:20 PM – 6:00 PM [40 min]Mike Belshe [CEO and Co-Founder of BitGo], Cynthia Wu [Founding Partner at Matrixport], Devan Mitchem [Head of Web3 Strategy, Asia Google] and Sam Williams [Founder Arweave]Stage 1
Fireside Chat: Daniel Ricciardo6:00 PM – 6:20 PM [20 min]Daniel Ricciardo [F1 Driver at McLaren Racing] and Haider Rafique [Chief Marketing Officer at OKX]Stage 1

29 September, Thursday

Event TimingsSpeakersVenue
Registration and Continental Breakfast7:30 AM – 9:45 AM  (2 Hours, 15 Min)Stage 1
Welcome to Day 29:00 AM – 9:15 AM [15 min]Stage 1
Regulatory Advances in Crypto9:15 AM – 9:55 AM [40 min]Henri Arslanian [Co-Founder and Managing Partner at Nine Blocks Capital Management], Reno Matthews [Chief Compliance Officer-Trulioo], Ari Redbord [Head of Legal and Government Affairs at TRM Labs] and Malcolm Wright [Director of Regulatory Affairs, APAC at GBBC Digital Finance]Stage 1
The Emerging Social Economy: Digitizing Communities and Individuals9:55 AM – 10:40 AM [45 min]Stage 1
Navigating Crypto as a Venture Fund10:40 AM – 11:25 AM [45 min]Hemant Mohapatra [Partner at Lightspeed Partners], Daniel Chen [Partner at Sequoia Capital], Lasse Clausen [Founding Partner- 1kx], Paul Veradittakit [Partner- Pantera Capital] and Haseeb Qureshi [Managing Partner Dragonfly Capital]Stage 1
On-Chain: What Is Really Happening On The Blockchain?11:45 AM – 12:30 PM [45 min]Bobby Ong [COO and Co-Founder
of CoinGecko], Alex Svanevik [CEO Nansen], Ki Young [Ju Founder and CEO CryptoQuant] and Michael Gronager [CEO and Co-Founder Chainalysis]
Stage 1
Lunch Break12:30 PM – 2:00 PM [1 hour 30 min]Sponsored by Algorand FoundationStage 1
Data Privacy in the Age of Surveillance Capitalism2:00 PM – 2:40 PM [40 min]Stage 1
Roundtable: Crypto Exchanges 3:00 PM – 3:45 PM [45 min]Constance Wang [COO and Co-CEO of FTX], Ben Zhou [Co-Founder and CEO- Bybit], Luuk Strijers [Chief Commercial Officer- Deribit], Lennix Lai [Director OKX] and David Wachsman [Founder and CEO- Wachsman]Stage 1
Networking Break3:45 PM – 4:00 PM [15 min]Stage 1
The Path Ahead: Onboarding a Billion Users4:00 PM – 4:40 PM [15 min]Annabelle Huang [Managing Partner- Amber Group], Pascal Gauthier [Chairman and CEO- Ledger], Alessio Quaglini [CEO and Co-Founder- Hex Trust] and Alyssa Tsai [CEO and Founder- PANONY]Stage 1
Insight Across the Asian Crypto Landscape4:40 PM – 5:20 PM [40 min]Kelvin Koh [CIO Spartan Capital], Ryan Kim [Co-Founder and Partner- Hashed], Matthew Graham [CEO Sino Global Capital], Gleb Kostarev [Regional Head of Asia Binance] and Jason Kam [Founder- Folius Ventures]Stage 1
Networking Drinks5:00 PM – 7:00 PM [2 hours]Sponsored by Stellar Development Foundation
Scaling Blockchains: Building the Decentralized Economy5:20 PM – 6:00 PM [40 min]Adeniyi Abiodun [Co-Founder and CPO Mysten Labs], Staci Warden [CEO- Algorand Foundation], Yves La Rose [CEO- EOS Network Foundation], Eli Ben-Sasson [Co-Founder and President- StarkWare]Stage 1
AI, Blockchain and Metaverse: Challenges and Synergies6:00 PM – 6:20 PM [20 min]Ben Goertzel [Founder and CEO- SingularityNET] and Sophia AI [Hanson Robotics]Stage 1

Exhibitors and Sponsors

TOKEN2049 event offers many sponsorship packages for crypto companies, exchanges and blockchain projects to showcase their products-services to maximum people. The Token2049 event in Singapore has a separate exhibition space which can be used by exhibitors from marketing and branding. If you are interested in the TOKEN2049 sponsorship plans, just connect with their team via email: sponsors@token2049.com

Take a look at TOKEN2049 Singapore 2022 Event Partners:

Gold PartnersSilver PartnersBronze Partners
EYApplied BlockchainBankera
ContisBeefyLisk
ELLIPTICQUAIMubadala Capital
Alchemy PayWorld Pay from FIS GlobalOrbs
UnlimintOver The RealityBlockFi
NUVEISumsubOneInfinity
ElrondScorechain
ScallOPSologenic
TRM LabsSolarr
TruliooLexis Nexis Risk Solutions
BitmartKaiko, All nodes, Figment, KeyChainX, Bloxroute Labs, AvelaCom, YouHodler and BingX
TOKEN2049 Info:
Token2049 Twitter Page: @token2049
Token2049 Telegram Group: @token2049official
Token2049 YouTube Channel: @TOKEN2049
Token2049 Linkedin Company Profile: @TOKEN2049
Official Website: www.asia.token2049.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button